کیک پرتقالی یکی از کیک های خوشمزه و خوش طعم می باشد. که با شروع فصل پرتقال های تازه و آبدار در پاییز و زمستان، پخت این کیک لذیذ به عاشقان کیک و کیک پزی بسیار توصیه می شود. از دیگر کیک های مخصوص این فصل می توان به چیز کیک نارنگی اشاره کرد. پرتقال میوه محبوب فصل سرما، حاوی ویتامین هایی است که سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. و در برابر سرماخوردگی بدن را مقاوم می سازد. شاید آن را به یکی از منابع خوب ویتامین  C بشناسید. ویتامین  C به تنهایی به جذب بیشتر آهن برای بدن کمک می کند. جالب است بدانید که حتی پوست پرتقال خواص شگفت انگیزی داشته که برای بدن مفید می باشد. آب پرتقال تازه تصفیه کننده خون می باشد و مصرف آن بسیار آرامش بخش بوده و از ابتلا به سرطان پیشگیری می کند. تمام این خواص در کنار عطر و طعم دلپذیر این میوه، باعث شده تا محبوب همگان باشد. کیک پرتقالی ساده ترکیبی از آب پرتقال تازه و پوست آن می باشد. و بافت ترد و نرمی دارد. تهیه کیک پرتقالی خوشمزه بسیار ساده و کم زحمت می باشد. اما برای داشتن یک کیک پرتقالی عالی و هرچه خوشمزه تر شدن آن و خوب پف کردن کیک، لازم است تا نکات مهمی را رعایت کنید. و در نهایت از نتیجه کارتان لذت ببرید. کیک پرتقالی می تواند یک انتخاب خوب و خوشمزه برای عصرهای پاییز و زمستان و شیرین کردن لحظه های شما باشد. رسپی این کیک لذیذ  را از دست ندهید.

پاسخ

Please enter your comment!
Please enter your name here